skip to Main Content
info@taxis2000.nl

Uw zakenvervoer goed geregeld

Staat er een belangrijk congres op de planning? En bent u hiervoor op zoek naar zakenvervoer? Maak dan gebruik van het zakenvervoer van Taxis2000. Wij bieden luxueus zakenverhuur voor uw congressen, diners en partijen. Onze chauffeur haalt u op in een prachtige zwarte mercedes en zorgt ervoor dat u op tijd en in stijl bij uw bestemming aankomt. Wij verzorgen taxiritten voor directieleden, VIPS en ritten van uw zakelijke klanten.
Laat onze chauffeur van tevoren weten wat u voor uw zakelijke klant wenst, zodat deze hier perfect op in kan spelen. Houd er rekening mee dat voor uw zakelijke taxivervoer aparte tarieven gelden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Zo zien onze zakelijke ritten eruit

Ons zakenvervoer is luxueus in de breedste zin van het woord. U of uw zakelijke klanten worden voorzien van een kop verse koffie en een croissant van onze partner. In de auto treft u altijd de nieuwste kranten aan, zoals Het Parool, NRC, Trouw en De Volkskrant. Indien gewenst kunnen wij ook een fles champagne verzorgen. Onze Mercedes is ruim, comfortabel en voorzien van alle gemakken. Zo is er ook de mogelijkheid om het nieuws te kijken op onze ingebouwde tv. Tevens hebben wij tablets waar u gebruik van kunt maken.
Wij bieden u zakelijk vervoer wat bij u en uw wensen past. Ontdek onze uitmuntende kwaliteit en boek uw zakelijk vervoer!

 

Niet wat u zocht? Ontdek andere manieren van vervoer van Taxis2000!

Back To Top