skip to Main Content
info@taxis2000.nl
Waarom Taxibedrijven Altijd Kiezen Voor Luxe Auto’s

Waarom taxibedrijven altijd kiezen voor luxe auto’s

Reizen in een luxe taxi

Het is u vast wel eens opgevallen dat de gemiddelde taxi een veel luxer model auto is dan die bij de meeste mensen voor de deur staat. De auto’s zien er zeer stijlvol uit en zijn erg comfortabel. Er zijn meerdere redenen waarom taxibedrijven kiezen voor bedrijfsauto’s uit het hogere segment in plaats van (goedkopere) minder luxe modellen. In dit blog vertellen we meer over de redenen waarom taxibedrijven kiezen voor luxe auto’s.

Comfort

Een taxibedrijf wil er natuurlijk alles aan doen om de klant zo comfortabel mogelijk te vervoeren. Bij auto’s uit het lagere segment is dat echter een probleem. Bij dit soort auto’s staat het comfort van de chauffeur namelijk voorop. Voor een taxibedrijf is het belangrijk dat de chauffeur aangenaam auto kan rijden, maar er moet dus ook gelet worden op het comfort van de passagier(s). Bij een luxere auto wordt hier over het algemeen meer aandacht aan besteedt.

Uitstraling

Wanneer u de taxi neemt omdat u geen parkeerkosten wilt betalen bij het vliegveld, of omdat u na een avondje stappen wat te diep in het glaasje gekeken heeft, is de uitstraling van de auto eigenlijk geen factor voor uw keuze. Maar er zijn situaties waarin dit wel het geval is. Zo kan het zijn dat u voor een taxi kiest voor uw bruiloft als trouwvervoer. Of u gaat langs bij een belangrijke zakenrelatie en wil een goede indruk maken. Dan is uitstraling wel erg belangrijk. Daarom wordt er vaak gekozen voor een luxe taxi. Wanneer u aangeeft dat het gaat om trouw- of zakenvervoer, zorgen sommige taxibedrijven bovendien dat er een extra luxe model gestuurd wordt.

Veiligheid

Als u de taxi in Huissen neemt, gaat u er natuurlijk van uit dat u veilig vervoerd wordt. Een luxe auto is vaak uitgerust met betere veiligheidsopties. De chauffeur is de hele dag op pad, moet vele kilometers maken en krijgt te maken met allerlei verkeerssituaties. Daarom hebben taxibedrijven veiligheid hoog in het vaandel staan, en kiezen ze voor luxe, betrouwbare opties.

Financiële voordelen

Ten slotte wordt er altijd gekozen voor een luxe auto vanwege de financiële voordelen. De rente op het financieren van bedrijfsleningen is laag. Dit betekent dat het voor taxibedrijven veel aantrekkelijker is om een luxere auto te kopen. De rente wordt immers betaald over het totale leenbedrag. Hierdoor is een luxe merk auto een verstandige keuze.

Wat zijn uw ervaringen met het comfort in luxe taxi’s? Neem contact op en laat het ons weten!

Back To Top