skip to Main Content
info@taxis2000.nl

Ontdek onze services

Taxis2000 biedt verschillende soorten vervoer. Wilt u graag met een grote groep reizen? Of moet u op een luchthaven zijn? Taxis2000 zorgt voor een comfortabele reis met veel voordelen. Ook mensen met een fysieke en mentale beperking reizen bij ons met een gerust hart. Wij staan voor iedereen klaar en helpen u met alle liefde, plezier en vakkundigheid van A naar B.

Groepsvervoer

Geïnteresseerd in vervoer van grotere groepen? Taxis2000 zorgt ervoor dat uw avond een geslaagd begin en/of einde krijgt. Klik hier voor meer informatie over groepsvervoer.

Luchthaven vervoer

Moet u naar een luchthaven, of moet u juist worden opgehaald? Taxis2000 staat voor u klaar en bezorgt u een reis zonder stress. Klik hier voor meer informatie over luchthaven vervoer.

Rolstoelvervoer

Bent u gebonden aan een rolstoel, maar wilt u een onvergetelijke dag beleven? Onze gespecialiseerde chauffeurs bieden u steun en helpen u graag naar uw bestemming. Klik hier voor meer informatie over rolstoelvervoer.

Zakelijk vervoer

Taxis2000 biedt een luxe service met zakelijk vervoer. Staat er een belangrijk congres of een interessante meeting gepland? Met onze service stapt u uit in een prachtige zwarte mercedes en begint uw evenement zorgeloos. Klik hier voor meer informatie over zakelijk vervoer.

Zorgvervoer

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het omgaan met mensen met een fysieke of een mentale beperking. Wij bieden extra zorg in de vorm van lekkers tijdens de rit en geblindeerde ruiten, waardoor prikkels zoveel mogelijk worden weggenomen. Klik hier voor meer informatie over zorgvervoer.

taxi

Back To Top