skip to Main Content
info@taxis2000.nl

Uw ideale rolstoelvervoer

Uw rolstoelvervoer boekt u eenvoudig en snel bij Taxis2000. Wij zijn ook dermate gespecialiseerd in het vervoer van invaliden. Wij hebben speciale rolstoelbussen die u veilig naar uw bestemming brengen. Wij werken volgens de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. Dit garandeert optimale veiligheid voor rolstoelgebruikers die een taxirit bij ons boeken. Onze wagens bevatten speciale vastzetbanden van hoogwaardige kwaliteit. Indien u als rolstoelgebruiker een gespecialiseerd taxibedrijf zoekt, bent u bij onze taxiservice aan het juiste adres!

Speciaal gekwalificeerde chauffeurs

Wist u dat onze chauffeurs uitermate gekwalificeerd zijn? Wij bieden u een chauffeur die gespecialiseerd is in het vervoer van rolstoelgebruikers. Deze chauffeur weet precies hoe u het veiligst mogelijk vervoerd kan worden en is op de hoogte van alle wet- en regelgeving.
Ook aan luxe heeft u als rolstoelgebruiker geen gebrek. Bij uw taxirit wordt u een kop verse koffie aangeboden en kunt u de nieuwste kranten lezen. Zo bieden wij u optimale service. U kunt er ook voor kiezen uw rekening achteraf te laten opsturen in plaats van deze direct te betalen. Zo profiteert u als rolstoelgebruiker volop van onze rit. Boek vandaag nog uw rolstoelvervoer!

Niet wat u zocht? Ontdek andere manieren van vervoer van Taxis2000!

Back To Top